<$BlogRSDURL$>
 

Én, életnagyságban

még egy darabig

2007-04-03

Traubisoda. Mert az jó. De tényleg.
Kivéve, ha elolvasom a cetlijét, ami egyébként tanulságos.
"Összetevők: Csokonai természetes ásványvíz, cukor (A*), fruktóz-glükózszörp (B*), glükóz-fruktózszörp (C*), *a felhasznált összetevő a zárón, vagy a palack vállán jelölve, ..."
Vállán. HOL VAN EGY MŰANYAG PALACKNAK VÁLLA?!
És... mi a különbség fruktóz-glükózszörp és glükóz-fruktózszörp közt? Biztosan van, ezek a vegyészek olyan huncutok, a sorrend is számít náluk, nem csak a méret.
Aztán:
"...természetazonos Traubisoda aroma."
No comment.
Még nincs vége.
"Napfénytől és fagytól védett, száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolandó."
Szagmentes...


(Ugyanez volt Dr Bubós változatban is, de azt még nem találtam meg...)

Széljegyzetek:
Nem léptem ki a blogból :D sztem, a fruktóz glükózszörpben több a glükóz, mint a fruktóz, a másiknál fordítva, de lehet hülyeségeket pofázok. A palack válla ahol kiszélesedik a nyaka után, pont mint te :D palac anatómiában otthon vagyok :D Fagytól védett, hát ha megfagyik, nem tudod meginni :D Szagmentes... szeretnéd a kolbász szagú traubit? Ugyehogynem? Van még kérdés? :D :D :D
 
Na de zárt palackot méé kell szagtalan helyre tenni? Tönkremegy a palack?!
És láttál te már Traubisüveget? Nem hirtelen szélesedik, szal most az a teljes 15 centis rész a válla?
 
Megjegyzés küldése